Топливо АД е новият партньор на UNIFLAIR

Вижте всички новини
Топливо АД е новият партньор на UNIFLAIR
Топливо АД разширява своя асортимент с нови продукти. Наскоро дружеството сключи договор за партньорство с лидера в производството на двойни инсталационни подове UNIFLAIR.

Системи за двоен инсталационен под UNIFLAIR – качество, бързина и практичност


Двойният под е изключително подходящо решение за бърз и качествен монтаж на подове в индустриални зони, бизнес сгради, административни сгради, сървърни помещения, хотели, компютърни зали, казина, лаборатории, тераси и т.н. Системата за двоен инсталационен под UNIFLAIR дава завършен вид на интериора, позволявайки да се постигне определен стил и желания архитектурен облик.
Топливо АД е новият партньор на UNIFLAIR


Предимства на двойните подови системи:


Бърз, лесен монтаж и обслужване - Двойният под представлява модулна конструкция благодарение, на което изключително бързо се монтира и демонтира.
Практичност - Осигурен е свободен достъп до системите за комуникация в сградата. Чрез конструкцията на двоен под лесно се инсталират, ремонтират, инспектират и обслужват прокараните кабелни и тръбни системи.
Гъвкавост - Гарантира се възможност за бързо пренареждане и реорганизация на интериора в помещението, свързано с промяна на неговите функции, модернизация или реконструкция.
Икономия на време - при обслужване на технологичното оборудване и системи, разположени вътре в двойния под, а също и при подмяна на покритието.
Естетически свойства - Голямо разнообразие от материали за покриване на плочите – практически всички видове подови покрития – мокет, гранитогрес, естествен камък, паркет, винил, линулеум и др.
Широко приложение – предлага се система за двоен под и за външни условия за тераси..

Топливо АД е новият партньор на UNIFLAIR
Системите за двоен под на UNIFLAIR отговарят на всички международни норми и изисквания, както и на всички норми от страна на противопожарните разпоредби и указания.
Като част от новата стратегия за развитие на Топливо АД, партньорството с UNIFLAIR и разширяването на продуктовата гама на дружеството с нови продукти ще осигури още по-качествено и пълноценно обслужване на клиентите.
Добре развитата мрежа от складове и магазини на Топливо АД дава възможност за достигането на нови технологии и материали до потребителите и налагане на новите тенденции в строителството.