🕻 0700 1 3456
Промоционални цени на въглища

Промоционални цени на въглища

Вижте нашите ПРОМОЦИОНАЛНИ цени на въглища и се подгответе за зимата!

Предвидливите купуват сега на по-добра цена!

Виж повече
Керемиди БРАМАК КЛАСИК

Керемиди БРАМАК КЛАСИК

Само от 1 юли до 31 август класиката отново е на мода! Повече от 30% отстъпка за керемиди КЛАСИК!

Сега керемиди Брамак КЛАСИК са на промоционална цена 12.60 лв./кв.м.!

Виж промоцията
 
 
Месец на ватата Промоционални цени на въглища Специални цени на пелети за отопление Керемиди БРАМАК КЛАСИК Лепило за плочки Баумакол Бейсик C1 25 кг. Газобетон YTONG модел D440 Керемиди Техносим Метални керемиди Билка Деворекс Класик 120 Стандартен гипсокартон Техногипс 12.5 мм. Строителна плоскост OSB2 - 9 мм. Минерална вата URSA ULF Стъклена минерална вата Ekoroll Материали за сухо строителство Шпакловъчни смеси Техногипс Керамични плочки на специални цени

Топливо АД - Вашият верен партньор!

Топливо

Вече повече от 70 години името Топливо АД е най-популярното и разпознаваемо име на пазара на строителни и отоплителни материали в страната - символ на традиции и качество в обслужването!

В съвременната и динамична пазарна среда Топливо АД доказва стабилната си основа, въпреки засилващата се конкуренция.

Топливо АД е един от най-големите търговци на строителни материали, отоплителни материали и горива в страната.
Със своите над 800 служители Топливо АД е най-големият работодател в България в сектор търговия със строителни материали, отоплителни материали и горива.

Топливо АД - градим заедно от 1947 г.!

Нашите продукти

Топливо АД предлага изключително широка гама продукти - материали за строителство, ремонт и обзавеждане; отоплителни материали; горива.
При нас ще намерите качествени продукти на конкурентни цени!

Ние задоволяваме потребностите на всеки клиент - от обикновения потребител до строителя и инвеститора! Предлаганите от Топливо АД продукти задължително са придружени със сертификат за качество, произход и декларация за съответствие, съгласно законовите изискванията.

Актуално

Нашите услуги

Ние насочваме цялото си внимание и акцентираме върху професионалното и пълно обслужване на нашите клиенти. Искаме да предложим пълна гама от услуги, съпътстващи продажбата на строителни и отоплителни материали.

Винаги близо до Вас

Търговските обекти на Топливо АД - складове и магазини за строителни и отоплителни материали и пунктове за горива са във всяко по-голямо населено място, разположени равномерно по територията на цялата страна.

Ние непрекъснато инвестираме в откриването на нови търговски обекти и в ремонтиране на съществуващите, за да сме в крак с времето и с изискванията на нашите клиенти!

 
Топливо АД © www.toplivo.bg Всички права запазени