www.toplivo.bg на Английски език
Национален телефон на Топливо АД
Дни на майстора през юни

Дни на майстора през юни

През месец юни, Топливо АД ще даде възможност на всички майстори да прекарат два незабравими следобеда в компанията на БАУМИТ,
и да се възползват от отстъпката от 20% на всички продукти на БАУМИТ!

Виж повече
Продуктите на Оргахим -10 % в регион Пловдив

Продуктите на Оргахим -10 % в регион Пловдив

От 10 юни до 10 юли в складовете на Топливо АД в Пловдив, Пазарджик, Пещера, Панагюрище, Смолян и Рудозем ще намерите всички продукти на Оргахим с - 10%.

Заповядайте!

Керамични плочки на специални цени

Керамични плочки на специални цени

Разпродажба на плочки

Разпродажба на плочки

Разпродажба на фаянс, теракот и гранитогрес, сборно качество на ТОП ЦЕНИ!!!

Количествата са ограничени! Побързайте!

Виж повече
 
 
Дни на майстора през юни Продуктите на Оргахим -10 % в регион Пловдив Стъклена минерална вата Ekoroll Fibran XPS 50 мм. Кофражен шперплат Строителна плоскост OSB2 - 9 мм. Стандартен гипсокартон Техногипс 12.5 мм. Керамични плочки на специални цени Разпродажба на плочки

Топливо АД - Вашият верен партньор!

Топливо

Вече повече от 70 години името Топливо АД е най-популярното и разпознаваемо име на пазара на строителни и отоплителни материали в страната - символ на традиции и качество в обслужването!

Топливо АД задоволява потребностите на всеки клиент - от обикновения потребител до строителя и инвеститора!

Топливо АД предлага изключително широка гама продукти - материали за строителство, ремонт и обзавеждане; отоплителни материали; горива.
При нас ще намерите качествени продукти на конкурентни цени!

Топливо АД - винаги близо до Вас!

Вече повече от 70 години Топливо АД е близо до своите клиенти!

Търговските обекти на Топливо АД - складове и магазини за строителни и отоплителни материали и пунктове за горива са във всяко по-голямо населено място, разположени равномерно по територията на цялата страна.

Ние непрекъснато инвестираме в откриването на нови търговски обекти и в ремонтиране на съществуващите, за да сме в крак с времето и с изискванията на нашите клиенти!

 

Ние насочваме цялото си внимание и акцентираме върху професионалното и пълно обслужване на нашите клиенти. Искаме да предложим пълна гама от услуги, съпътстващи продажбата на строителни и отоплителни материали.

Партньори

В секцията "Download" ще намерите много файлове и помощна информация за нашите продукти.
А с нашите калкулатори за строителни материали ще можете бързо и лесно да пресметнете сами количеството и цената на материалите, които ще са Ви нужни.