Често задавани въпроси

Как се прави поръчка?

Накратко поръчката минава през следните етапи:
1. Избирате си продукта, който искате да поръчате, избирате количеството и от бутона КУПИ го добавяте в потребителската си кошница. По този начин избирате и добавяте всички желани от Вас продукти.
2. Натискате иконата с количка в горния десен ъгъл и от падащото меню избирате ЗАВЪРШИ ПОРЪЧКАТА.
3. На страница КОЛИЧКА преглеждате избраните от Вас продукти. От ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ избирате как да направите своята поръчка.
4. На страница ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ попълвате Вашите данни.
5. На страница НАЧИН НА ДОСТАВКА избирате как да получите своята поръчка.
6. На страница НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ избирате как да платите поръчката си.
7. На страница ПРЕГЛЕД НА ПОРЪЧКАТА преглеждате цялостно своята поръчка и ако всичко е така както желаете от бутона ЗАВЪРШЕТЕ ПОРЪЧКАТА я изпращате към наш служител за изпълнение.


Какво става след като направя поръчка?

След като получим Вашата поръчка в рамките на 1 работен ден наш служител ще се свърже с Вас на посоченият телефон, за да уточните някои детаили относно поръчката Ви. След като всичко е уточнено Вашата поръчка ще бъде изпратена.


В какъв срок ще получа поръчката си?

Обикновено продуктите се доставят за срок от 4 до 7 работни дни. Ако не сте получили поръчкати си или не сте били информиран относно забавянето в рамките на 7 работни дни, моля свържете се с нас.


Извършвате ли доставки в цялата страна?

Да, можем да доставим избраният от Вас продукт до всяко населено място в страната. Изключение от това правят само някои по-обемни строителни материали като гипсокартон, профили и други, които доставяме със собствен транспорт и доставката е възможна само за по-големите градове. За всеки от тези продукти има отметка "Възможна е доставка само за ...". Ако доставката е до някой от изброените градове тя може да бъде извършена.


Колко струва доставката?

Продуктите, които можете да закупите от нашият електронен магазин са изключително разнородни като обем и тегло, ето защо цената на доставката е различна за всяка една поръчка и се изчислява на базата на нейното тегло и обем. Можете да видите цената на Вашата поръчка когато преминете към финализирането и достигнете до страница "Доставка и плащане".


Мога ли да прегледам поръчката си при получаването?

Да, поръчките от електронният магазин се доставят със собствен транспорт или с куриерска фирма като и в двата случай можете да прегледате поръчката си при получаването и преди плащането.


Мога ли да купя продукт онлайн и да го взема от Ваш търговски обект?

Да, можете. Ако поръчката Ви е на стойност над определена сума(точната минимална сума ще ви бъде изписана в процеса на поръчката, за повечето продукти тя е 200 лв. с ДДС) можете да купите желаният продукт онлайн и да го вземете от най-удобният за Вас търговски обект на Топливо АД. В този случай няма да имате разходи за доставка, няма да чакате поръчката си в определен ден и час, а ще я вземете в удобно за Вас време от удобно за Вас място. Поръчката ще Ви очаква опакована и с подготвени документи за да спестите време. Можете да заплатите поръчката си по банков път или на място при получаването в търговският обект на Топливо АД.


Мога ли да платя при доставката?

Да, можете. Ако поръчката Ви е доставена с куриерска фирма можете да я платите с наложен платеж. Ако поръчката Ви е доставена с наш транспорт можете да платите директно на шофьора.


Мога ли да върна или да заменя закупена вече стока?

Да, можете да върнете или замените закупени вече стоки в съответствие правилата на действащото законодателство и Общите условия на електрониият магазин.


Мога ли да откажа вече направена поръчка?

Можете да откажете вече направена поръчка в законоустановеният срок и при условие, че поръчката Ви все още не е изпълнена и не е натоварена за транспортиране или предадена на куриерска фирма.
За да откажете вече направена поръчка, моля свържете се с нас възможно най-бързо на:
- Телефон: 0887 335 139
- E-mail: [email protected]


Какви предимства ми дава регистрацията в електронния магазин?

Регистрацията в електронния ни магазин е лесна и бърза. След като се регистрирате ще можете:
- Да запазите данните си за доставка и да ги използвате при бъдещи поръчки
- Да следите състояниетo и историята на поръчките си