×
×

Търсене на продукт

Търсене в продукти ...

Търсене на производител

 

Топливо АД взе участие в Строителен форум 2023

Топливо АД взе участие в Строителен форум 2023
От 24-ти до 26-ти март в гранд хотел Велинград се проведе третото издание на Строителен форум 2023. Събитието се радваше на голям интерес. Участие взеха представители от водещи архитектурни бюра, строителни и инвестиционни компании, проектанти и интериорни дизайнери.

Участниците в Строителен форум – 2023 имаха възможността да създадат полезни контакти и да се запознаят с най-актуалните тенденции в областта на строителните и архитектурни системи, представени от участниците на форума.

С презентации на събитието участваха Ардекс България, Дау Бента България – Caparol, Reynaers Group, Хьорман България, Топливо АД и керамичен завод Мирково Оградни системи ЕООД.

Топливо АД взе участие в Строителен форум 2023
Топливо АД представи най-новото в своята продуктова гама. Представени бяха предимствата, характеристиките и компонентите на двойния инсталационен под Nesite и неговите области на приложения. Показана бе и практиката на инсталиране. Специално внимание бе отделено на различните видове стълби Dolle – тавански модулни, вити и екстериорни. Презентиран бе и корковият паркет „Wise“ от Amorim – 100 % устойчив материал на базата на корка с твърда сърцевина. Отличава се с идеална звукоизолация, най-висока устойчивост на ударен шум, естествена топлоизолация и невероятен комфорт при ходене.

Топливо АД взе участие в Строителен форум 2023
Строителен форум 2023 отново беше място за ползотворни срещи. Радваме се, че и през тази година имахме възможността да обменим опит и информация за последните иновации и тенденции в бранша. До нови срещи!
Топливо АД © www.toplivo.bg Всички права запазени
 
Запазете час за консултация
Имате въпрос? Ние сме насреща! Запазете час за консултация с наш служител
Регистрирайте се за да получавате новини от Топливо АД
Запазете час за консултация Запазете час за консултация
с наш служител
 
Изчислява се ...
Продуктът е добавен успешно в кошницата!
Количеството на продукта е променено!
Продуктът е премахнат от кошницата!
Вашата отстъпка е добавена!
Количеството на продукта не може да е по-малко от 1!
Невалиден баркод!