Партньори на Топливо АД

ACO Building Elements Ltd.

ACO Group е един от световните лидери в технологиите за отводняване. Със своя интегриран подход, АСО гарантира професионално отводняване, икономично пречистване, контролирано освобождаване и повторно използване на водите.

Bilka Steel Ltd.

BILKA е румънска компания, специализирана в производството и развитието на пълни покривни системи (метални керемиди, отводнителни системи и аксесоари) за жилищни и индустриални конструкции. BILKA е номер 1 в класацията на румънските производител на покриви, регистрирайки рекорден брой продажби година след година.

CERAMICHE SERRA S.p.A.

Cerrad Sp. z o.o.

Cerrad е един от водещите Полски производители на клинкер, керамика и санитарен фаянс.

Grohe AG

Grohe AG е най-големия производител в Европа на санитарна арматура и системи за вграждане.
Селекцията на GROHE обхваща голямо многообразие от смесители за баня, душове и душ-системи, санитарни системи за вграждане, индивидуални смесители за кухня с една, две ръкохватки или с издърпващ се ръчен душ с различни режими на струята на водата.
Топливо - АД - София е официален вносител за България на Grohe AG.
За пълна информация за продуктите на GROHE посетете уебсайта www.grohe.bg .

KOLO

KOLO Part of Geberit Group е един от най-големите производители на санитарен фаянс за oбзавеждане на бани и тоалетни помещения. Сред продуктите на KOLO ще намерите санитарен фаянс, санитарен порцелан, моноблок, висящи тоалетни, структури за вграждане, мивки за баня, вани, акрилни душ корита, душ кабини и санитарни продукти и аксесоари за хора в неравностойно положение.

За пълна информация за продуктите на KOLO посетете уебсайта www.kolo.bg .

Mascot International A/S

MASCOT е датска компания, един от лидерите в производството и търговията с работни облекла и предпазни обувки в света.

Metabo

Производител на професионални електроинструменти и принадлежности

Midas

Полската компания MIDAS е водещ производител на керамични и стъклокерамични интериорни продукти - гранитогрес, мозайки и други.

Norgips

Norgips е производител на висококачествени цялостни системи преградни стени, окачени тавани, стенни и таванни обшивки, облицовки на тавански помещения и сухи замазки.

OX Tools UK

Фирмата OX Tools е създадена през 1974г. в Австралия, а през 2012г. отваря клонът във Великобритания, осъществяващ производството и дистрибуцията за Европа. Марката е символ на изключително качество и продуктовата гама се радва на сериозен успех сред клиентите.

Отличителни черти на продуктите на OX Tools са здравина, дизайн и иновативност, издигайки критериите за функционалност и производителност до нови висоти. При производството на продуктите на OX Tools са използвани най-напредничавите австралийски, американски и европейски технологии, както и най-висококачествените материали, защото те са създадени за тежки натоварвания.

Сред водещите продукти на OX Tools са сериите зидаро-мазачески инструменти Speedskim и Ultraflex, маламашки, мистрии и шпакли PRO, изключително прецизните измервателни средства и нивелири, кованите чукове, диамантените дискове Spectrum и т.н.

Raider

Марката Raider е собствен бранд на Евромастер Импорт Експорт ООД, позната и утвърдена на българския пазар от седемнадесет години. Разнообразието на машини с този бранд покрива практически целия диапазон дейности – строителство, дървообработване, металообработване, авто- и градинска техника. Предлагаме и пълна гама съответни консумативи, съвместими не само с машините с бранд Raider.

Schiedel GmbH

Schiedel е водещ производител на димотводи системи, печки и вентилационни системи в Европа.

SELENA FM S.A.

TYTAN предлага широка гама от продукти, предназначени за строителство, ремонт и довършителни работи: полиуретанови пяни, уплътнители, лепила, системи и продукти за хидро- и топлоизолация, бои и др.

Stargres Sp. z o.o.

STARGRES е водещ Полски производител на керамични плочки.

Uniflair

Uniflair е водещ Европейски и световен производител на двойни инсталационни подове.

Балканкерамик АД

Балканкерамик АД е Български производител на покривни системи и бетонни изделия.
Качеството на произвежданите в “БАЛКАНКЕРАМИК” АД покривни системи и бетонни изделия се гарантира от внедрените автоматизирани високотехнологични производствени линии, от високият професионален опит на специалистите и от постоянният строг лабораторен контрол. Рецептурните състави на произвежданите изделия са внедрени от водещи европейски фирми с дългогодишен опит и доказани качества на европейския пазар. Всички те са съобразени със стандартите и изискванията за покривни системи и бетонни изделия. Материалите за производство (цимент, пясък, оцветители, химически добавки и др.) се доставят от реномирани производители с доказани качества и се придружават от свидетелства за качество и декларации за съответствие. Независима лаборотория извършва непрекъснато входящ контрол съгласно нормативните документи за качество на материалите, подробно систематизирани и описани в дневници за производствен контрол.
Продуктите на „БАЛКАНКЕРАМИК” АД са предназначени за всякакви сгради, и всякакви климатични условия.

Баумит България ЕООД

BAUMIT е водещ Европейски производител на сухи строителни смеси и продукти за строителството.

БОРО ТЕРАКОЛ ООД

„Боро“ е Български производител на строителни продукти от 1991 г.
Предлаганите от „Боро“ продукти на българския и външни пазари са широка гама топлоизолации, сухи лепила, добавки, зидарски и фугиращи смеси, мазилки, шпакловки, грундове, латекси и оцветители за тях, хидроизолации, саморазливни подови покрития, саниращи препарати.

Брамак ПС ЕООД

Bramak спада към главните и иновативни производители, предлагащи строителни материали и елементи за покрива. Фирма Брамак е известна в много европейски страни най-вече с високото качество и 30 годишната писмена гаранция, която дава на своите бетонови изделия.

БУЛДАХ ПОКРИВНИ СИСТЕМИ ЕООД

Булдах е дружество, което доставя пълни системни решения за комини и покриви – гарантирано функционални.

ВЕЛУКС България ЕООД

Групата VELUX е лидер в производството на покривни прозорци, сенници, щори и разнообразни аксесоари за тях.

ВИ ТЕК ЕВРОПА ООД

V-ТАС е запазена търговска марка, създадена и разработена от идеята на светодиодното осветление. Основната ни цел е проектиране, разработка и разпространение на всички видове LED осветителни решения с акцент върху масовите продукти и постигане на най-добро съотношение цена/качество.

Винербергер ЕООД

Винербергер е най-големият производител на тухли в света и заема водещи позиции на пазара на керемиди в Европа със своите над 220 завода в 30 държави. Дейността на Винербергер обхваща всички процеси от добива на глина, производство, сертифициране на продукцията, до търговията и технически консултации. Чрез висококачествените системи за керамични стени Porotherm доставяме на своите клиенти ориентирани към бъдещето решения от строителни материали с убедителни качества.

Винербергер ЕООД , бранд Тондах

Винербергер е най-големият производител на тухли в света и заема водещи позиции на пазара на керемиди в Европа със своите над 220 завода в 30 държави. Дейността на Винербергер обхваща всички процеси от добива на глина, производство, сертифициране на продукцията, до търговията и технически консултации.

Висота

Фирма „Висота“ е специализирана в производството на мебели за баня от влагоустойчив (зелен, двойно ламиниран) MDF и PVC плоскости.

ВЮРТ-България ЕООД

ВЮРТ-България ЕООД е част от концерна Adolf Würth GmbH & Co. KG – световен лидер в производството и директната търговия с монтажна техника, крепежни елементи, анкерна и дюбелна техника, технически химически продукти, изолационни и уплътнителни материали, ръчни, електрически и пневматични инструменти и машини, лични предпазни средства и още много други

Гипс АД

ГИПС АД е основен доставчик на суровини в циментовия бранш и при производството на гипсови свързващи вещества и газобетонни изделия.

ГРАДИ

ГРАДИ е нова марка строителни материали, която ще Ви предложи качествени продукти за строителството на конкурентни цени!

ГУТТА България ЕООД

ГУТТА България ЕООД е търговска компания, част от групата ГУТТА Интернешънъл - Швейцария.
Продуктовата гама включва следните продукти:
- Guttanit и Guttapral вълнообразни битумни листове
- Guttagliss полиестерни листове и ролки
- Guttabeta Star е дренажна мембрана от HDPE материал с висока механична якост.
- Guttafoil подпокривни фолия
- Guttagarden паркинг елементи
- Guttatec битумни керемиди
- Guttabit битумни мембрани

Деворекс ЕАД

Деворекс ЕАД е бързоразвиваща се, международна компания, която създава иновативни, функционални и екологични продукти - системи за отводняване, водопроводни системи, декинг и др.

Дърволекс ЕООД

ДЪРВОЛЕКС ЕООД е производител на WPC-профили, патентовани под името DARVOLEX®.
Усвоявайки най-иновационните и модерни технологии, познати в световен мащаб, Дърволекс ЕООД се утвърди като единствен производител на дървено-полимерни композити в България, успял да покрие Европейските норми за качество от 2012 г. Натрупаният през този период директен опит и непрестанното усъвършенстване на формулата на DARVOLEX го превърнаха във водещ продукт на Българския и Европейски пазар за дървено-полимерни композити.

Златна Панега Цимент АД

Титан Златна Панега цимент АД е един от основните производители на цимент в страната. Компанията има бетонови възли в два от най-големите градове и работи върху разкриването на кариери за чакъл и пясък.

ИГМ МЛАДОСТ ДОО

"МЛАДОСТ" е един от най-големите и най-значителни производители на строителен материал в региона, известно име на пазара, синоним за качествени керемиди и блокове за зидане и междуетажни конструкции, които със своето качество са намерили път до доволните потребители на цялата територия на Сърбия и Косово, както и на пазарите на Македония, България, Румъния, Албания, Черна гора.

ИЗОЛА-ПЕТРОВ ЕООД

Производствената гама на „ИЗОЛА-ПЕТРОВ“ ЕООД включва изделия от модифициран с пластомери и еластомери битум на основа стъклен воал, нетъкан полиестер и стъклоплатно, с различна дебелина и тегло и в диапазон на температурна устойчивост от - 25°С до +120°С. Произвежданите материали включват рулонни хидроизолационни мембрани и три типа битумни керемиди в голяма цветова гама, в зависимост от конкретните нужди на строителния пазар.

ИЗОМАТ Интернешънал ЕООД

ISOMAT е мултинационална компания, която произвежда строителни химически материали и сухи смеси.
По конкретно продуктите на ISOMAT се групират в следните 6 категории:
- Хидроизолационни материали
- Бои и Мазилки
- Лепила за плочки и Фугиращи смеси
- Материали за ремонти
- Добавки
- Подови покрития

ИКОПАЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ICOPAL GROUP е производител на продукти за плоски и скатни покриви, фундаменти и инженерни съоръжения. Основният бизнес на компанията са хидроизолационните системи с фокус върху битумните мембрани, но тя произвежда и други продукти за строителния бранш.

Калцит АД

"Калцит" АД е водещ производител на калциев карбид, ацетилен, калциев карбонат преципитат, негасена вар, фино смляна негасена вар, хидратна вар, опакована гасена вар фино очистена, опокован и насипен варов разтвор - хоросан за фина мазилка, зидария и хастар, метални опаковки.

Кнауф България ЕООД

KNAUF е световен лидер в производството на материали за сухо строителство.

Ксела България ЕООД

Xella International GmbH е една от най-голeмите компании на немския и европейския пазар за строителни материали.
Под името XELLA се обединяват следните търговски марки:
- Автоклавен клетъчен бетон YTONG;
- Варопясъчни изделия под новата марка Silka;
- Строителни системи с марка Hebel;
- Пожарозащитни плоскости Fermacell Aestuver;
- Системи за сухо строителство Fermacell;
- Топлоизолационна система Multipor;
- Вар и варови продукти с марка Fels.

ЛАКПРОМ® АД

ЛАКПРОМ® АД един от лидерите в производството на бои, лакове, мазилки, лепила и други.
С над 95-годишната си история ЛАКПРОМ® АД е оставил широка диря в развитието на лаково-бояджийската индустрия в България.
Създадените трайни връзки с водещи европейски фирми, доставчици на know - how, суровини, машини и оборудване придават модерен облик на дружеството и произвежданите продукти за бита и индустрията.
Предлаганите решения са трайни и съобразени с най-добрите европейски практики.

Мапеи България ЕООД

Основана в Милано през 1937 г., днес компанията Mapei се е превърнала в световен лидер в производството на лепила и химически продукти за строителството.

МОДУЛАТО ЕООД

Екипът на ”МОДУЛАТО” ЕООД се фокусира върху индивидуалните и нестандартни решения, насочени към пълното естетическо, функционално и ергономично задоволяване на потребностите на всяко домакинство или работно място.
”МОДУЛАТО” ЕООД е предпочитан партньор при обзавеждане на хотели, защото предлага пълно обзавеждане: врати, мебели, матраци, подматрачни скари, уреди за вграждане.

Оргахим

Оргахим АД – Русе е една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа, с дългогодишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с модерни инсталации и значителни ресурси, използвани за разработването на нови продукти.

Рьофикс ЕООД

ROFIX е европейска компания за производство и търговия на сухи строителни смеси.

Сен-Гобен България ЕООД , бранд Вебер

Saint-Gobain Group (Сен Гобен Груп) е световен лидер на пазара на строителни материали, предоставяйки иновативни решения за енергийна ефективност и опазване на околната среда.

Сен-Гобен България ЕООД , бранд Isover

Сен-Гобен Изовер е направлението за изолации в „Констракшън Продъктс" на Сен-Гобен Груп.
Изовер предлага ефективни топло- и звукоизолационни решения за изграждане на енергоефективни сгради, като осигурява сигурност на обитателите и спомага за опазването на околната среда. За изпълнението на тази цел Изовер разполага с най-добрите технологии за производството и приложенията на стъклена минерална вата, каменна минерална вата, експандиран и екструдиран полистерен.

Сика България ЕООД

Продуктите на Сика от областта строителна химия се използват вече над 100 години за повишаване на качеството на строителството и за разрешаване на различни проблеми. Сика и днес е синоним за качество, а продуктовата гама покрива всички области от строителната практика.

Судал ЕООД

Soudal е водещ световен производител на полиуретанави пени, лепила, уплътнители и покривни уплътнения.

Техносим ЕАД

Техносим е български производител на бетонови продукти основан в началото на 2007г.

Фибран България АД

FIBRAN е специализирана в производството на изолационни продукти от екструдиран полистирен и каменна вата.

Форматт Билдинг Продъктс ЕООД

Техногипс ЕАД е български производител на строителни продукти от гипс – гипсокартонени плоскости и сухи гипсови смеси.

ХАЙДЕЛБЕРГ МАТИРИЪЛС ДЕВНЯ АД

Девня Цимент АД е водещ производител на цимент и иновативни строителни продукти в България с множество награди за постиженията си в различни области.

Хенкел България ЕООД

Henkel развива дейност в световен мащаб с водещи марки и технологии в три направления: перилни и почистващи препарати, козметика и лепила.
Неделима част от направление „Лепила“ е звеното за строителна химия с основни категории: лепила за плочки, хидроизолация, топлоизолация за дома и богат асортимент от специални продукти и системни решения за нуждите на промишлеността и професионалистите в строителството.

Хидромат ООД

Хидромат ООД е българска фирма с предмет на дейност проектиране, внос, доставка, монтаж и гаранционно обслужване на системи от хидро и топлоизолациионни материали за сгради и съоръжения.

Холцим България АД

Холцим България е част от световния лидер в производството на цимент, инертни материали и бетон Лафарж Холцим. Обединената компания има комбиниран 180-годишен опит в производството на цимент, инертни материали и бетон и е новият световен лидер в сектора на строителните материали.

ШАМОТ ЕЛ ПЕ 2007 ООД

ШАМОТ ЕЛ ПЕ 2007 ООД предлага богат асортимент от различни видове огнеупорни материали за нуждите на металургичната и химическата индустрия.