Топливо АД - Вашият надежден партньор!

Топливо АД

Вече 70 години името ТОПЛИВО е най-популярното и разпознаваемо име на пазара на строителни и отоплителни материали в страната - синоним на традиции и качество в обслужването!


Кои сме ние?

Топливо АД е едно от най-старите акционерни търговски дружества в страната, с вече 70 годишна история. Топливо АД е част от Синергон Холдинг - дружество с над 20 компании от различни сфери на икономиката.

Топливо АД

В съвременната и динамична пазарна среда Топливо АД доказва стабилната си основа, въпреки засилващата се конкуренция. Топливо АД е един от най-големите търговци на строителни материали, отоплителни материали и горива в страната. Компанията притежава над 200 работещи обекта и реализира годишен оборот от над 160 млн. лв. Със своите над 800 служители Топливо АД е най-големият работодател в България в сектор търговия със строителни материали, отоплителни материали и горива.

Топливо АД е водещ дистрибутор на най-големите и известни производители на строителни продукти, като същевременно е и един от най-големите дистрибутори на отоплителни материали за населението. Дружеството е лидер по отношение на вноса на Руски въглища и газ пропан бутан.

Топливо АД

Нашите цели:

Топливо АД е лидер в сектор търговия със строителни материали, отоплителни материали и горива, ето защо нашите цели стават все по-високи! Ние искаме да увеличаваме всяка година пазарният дял на Топливо АД и знаем как да го постигаме:

Непрекъснато подобряване на обслужването на клиентите.
За нас всеки клиент е важен и специален. Ние насочваме цялото си внимание и акцентираме върху професионалното и пълно обслужване на крайни и корпоративни клиенти. Развиваме B2B канала чрез изграждане на екип от мобилни търговци за продажби на строителни и отоплителни материали в цялата страна. Обновяваме тежкотоварния си автопарк с чисто нови машини. Въвеждаме електронна търговия чрез уебсайта си за да са по-достъпни нашите услуги. Непрекъснато обновяваме нашите складове и обекти, за да предложим на клиентите си по-добра услуга.

Топливо АД

Разширяване на продуктовата гама
Непрекъснато се стремим да разширяваме портфолиото си с предлагани продукти, за да можем да удовлетворим нуждите на всеки клиент. Създаваме и налагаме собствена марка продукти.

Увеличаване броя на нашите обекти
Стремим се да увеличаваме непрекъснато броят на нашите складове, за да сме по-близо до всеки наш клиент, независимо къде е той.