×
×
Търсене на продукт
Търсене в продукти ...
Търсене на производител
 

Топливо АД - Вашият надежден партньор!

Топливо АД

Вече 75 години името ТОПЛИВО е най-популярното и разпознаваемо име на пазара на строителни и отоплителни материали в страната - синоним на традиции и качество в обслужването!


Кои сме ние?

Топливо АД е едно от най-старите акционерни търговски дружества в страната, с вече 75 годишна история. Топливо АД е част от Синергон Холдинг - дружество с над 20 компании от различни сфери на икономиката.

Топливо АД

В съвременната и динамична пазарна среда Топливо АД доказва стабилната си основа, въпреки засилващата се конкуренция. Топливо АД е един от най-големите търговци на строителни материали, отоплителни материали и горива в страната. Компанията присъства в 50 града с 53 бази за търговия със строителни материали и 34 бензиностанции и реализира годишен оборот от над 200 млн. лв. Със своите над 600 служители Топливо АД е най-големият работодател в България в сектор търговия със строителни материали, отоплителни материали и горива.

Топливо АД е водещ дистрибутор на най-големите и известни производители на строителни продукти, като същевременно е и един от най-големите дистрибутори на отоплителни материали за населението.

Топливо АД

Нашите цели:

Топливо АД е лидер в сектор търговия със строителни материали, отоплителни материали и горива, ето защо нашите цели стават все по-високи! Ние искаме да увеличаваме всяка година пазарният дял на Топливо АД и знаем как да го постигаме:

Непрекъснато подобряване на обслужването на клиентите.
За нас всеки клиент е важен и специален. Ние насочваме цялото си внимание и акцентираме върху професионалното и пълно обслужване на крайни и корпоративни клиенти.

Топливо АД

Развиваме B2B канала чрез изграждане на екип от мобилни търговци за продажби на строителни и отоплителни материали в цялата страна. Обновяваме тежкотоварния си автопарк с чисто нови машини. Въвеждаме електронна търговия чрез уебсайта си за да са по-достъпни нашите услуги. Непрекъснато обновяваме нашите складове и обекти, за да предложим на клиентите си по-добра услуга.

Разширяване на продуктовата гама
Непрекъснато се стремим да разширяваме портфолиото си с предлагани продукти, за да можем да удовлетворим нуждите на всеки клиент. Създаваме и налагаме собствена марка продукти.

Увеличаване броя на нашите обекти
Стремим се да увеличаваме непрекъснато броят на нашите складове, за да сме по-близо до всеки наш клиент, независимо къде е той.

Топливо АД © www.toplivo.bg Всички права запазени
   
Карта за отстъпки от Топливо АД
Пазарувайте още по-изгодно Вземете Карта за отстъпки от Топливо АД
Запазете час за консултация
Имате въпрос? Ние сме насреща! Запазете час за консултация с наш служител
Регистрирайте се за да получавате новини от Топливо АД
Научавайте първи за актуалните ни предложения Регистрирайте се за да получавате новини
 
Продуктът е добавен успешно в кошницата!
Количеството на продукта е променено!
Продуктът е премахнат от кошницата!
Вашата отстъпка е добавена!
Количеството на продукта не може да е по-малко от 1!
Невалиден баркод!