×
×

Търсене на продукт

Търсене в продукти ...

Търсене на производител

 

ДЕНЯТ НА ROFIX в Топливо АД - Бургас

ДЕНЯТ НА ROFIX в Топливо АД - Бургас
Топливо АД - най-разпознаваемото българско име в света на строителството и RÖFIX - наложеният бранд за системни строителни решения Ви канят на „ДЕНЯТ НА ROFIX“.

Събитието е придружено с демонстрации, на които всеки ще може да участва активно и да се възползва от атрактивната отстъпка от 40% за топлоизолационна система от RÖFIX*.

Ще получите съвети за продуктите и системите на RÖFIX, а най-хубавото е, че на място ще може да се възползвате от специалните промо цени - точно в сезона на ремонта.

„ДЕНЯТ НА ROFIX“ ще се проведе на 30.09.2022 г . от 10.00 часа в Топливо АД - склад Бургас , ул. "Марица" 1

Топливо АД и RÖFIX Ви очакват! Заповядайте!


В разгара на есенния строителен сезон, темата за фасадната топлоизолационна система е ключова. При настоящите колебания относно отоплението на дома, проблемите с доставките и цената на газа, скока на цените на електроенергията най-правилното и дългосрочно, а същевременно и устойчиво решение, е това да се пристъпи към полагането на енергийноефективна топлоизолационна система. Това ще спести пари и със сигурност ще допринесе за уюта и комфорта в дома.
Сега е моментът да закупите с атрактивна отстъпка фасадната топлоизолационна система, при това на доказаната вече над 130 години марка RÖFIX. Ние ви предлагаме разнообразни системни решения с до 25 години гаранция!* Условия на промоцията към краен клиент в Деня на RÖFIX:
В рамките на Деня на RÖFIX се обявяват 40% отстъпка за RÖFIX Топлоизолационни системи.
Промоцията е валидна до изчерпване на наличностите.
Промоционалните условия важат само за продукти с марката RÖFIX, налични в самия ден в склада на съответния дистрибутор, като в промоцията не участват топлоизолационните плочи /минерална вата, EPS, XPS/. Посочената отстпъка се отнася само за неоцветена бяла мазилка.
Топливо АД © www.toplivo.bg Всички права запазени
 
Запазете час за консултация
Имате въпрос? Ние сме насреща! Запазете час за консултация с наш служител
Регистрирайте се за да получавате новини от Топливо АД
Запазете час за консултация Запазете час за консултация
с наш служител
 
Продуктът е добавен успешно в кошницата!
Количеството на продукта е променено!
Продуктът е премахнат от кошницата!
Вашата отстъпка е добавена!
Количеството на продукта не може да е по-малко от 1!
Невалиден баркод!