Дни на майстора с БАУМИТ и ТОПЛИВО

Вижте всички новини
Дни на майстора с БАУМИТ и ТОПЛИВО
През месец юни Топливо АД ще даде възможност на всички майстори да прекарат два незабравими следобеда в компанията на БАУМИТ. Всеки гост на събитието ще има възможност да се запознае с портфолиото на компанията, както и да види демонстрация с продуктите на бранда. От своя страна Топливо АД ще се погрижи за доброто прекарване на посетителите.

Баумит е бранд с двувековна традиция в производството на качествени строителни материали, като от създаването си до днес, фирмата се грижи за по-пълноценното обитаване на дома и повишаването на стандарта на живот на потребителите си.

Топливо АД е бранд с повече от 70 годишна история, като наш основен приоритет е непрекъснатото повишаване на качеството на обслужване на нашите клиенти.
Вярваме, че има какво да научим едни от други и че можем да Ви бъдем полезни.

Присъединете се към нас на 14.06. в град Пазарджик и на 21.06 в град Смолян. Събитието е с начален час 13:00, а за добрата компания и новите знания имате нашата гаранция!

ВНИМАНИЕ: В Дните на майстора всички продукти на БАУМИТ в складовете на Топливо АД в Пловдив, Пазарджик, Пещера, Панагюрище, Смолян и Рудозем ще бъдат с 20% отстъпка!

Майсторски поздрави от екипа на Топливо АД!