Нашата най-нова услуга - инструменти и машини под наем

Вижте всички новини
Нашата най-нова услуга – инструменти и машини под наем
Ние от Топливо АД много добре знаем, че най-добрите приятели на всеки майстор са точните инструменти. Качествената монтажна и конфигурационна техника е от основополагащо значение за успешното изпълнение на всеки проект.

От този месец в обекта ни Магазин ГРАДИВО - Видини кули в София, на адрес ул. „Градинарска“ 5, отвори врати добре оборудваният и много полезен център за инструменти и машини. Вътре ще откриете ръчни електроинструменти – циркуляри, перфоратори, фрези, къртачи, миксери, инструменти за директен монтаж, както и лека механизация, като фугофрези, машини за рязане на тухли, трамбовки, миксери за бетон.

Цените на всички налични инструменти може да намерите тук.


Нашата най-нова услуга – инструменти и машини под наем
Срокът за наемане на техниката зависи от проекта, като нашите служители ще се съобразят с вашите нужди и желания. Наемът и плащането ще се осъществяват лесно и бързо на място в обекта.
За допълнителни въпроси и съдействие, може да се обърнете към персонала на центъра, както и да ни пишете на tplv.vkuli@toplivo.net .

Нашата най-нова услуга – инструменти и машини под наем
За нас е важно всеки майстор да може да изпълни това, за което си мечтае в дома или офиса. Нашите продукти и услуги ще продължават да бъдат ориентирани към удобството и комфорта на потребителите.

Пожелаваме много часове творческо вдъхновение и отлични резултати с нашите инструменти!