×
×
Търсене на продукт
Търсене в продукти ...
Търсене на производител
 

Топливо АД представя многообразие от интериорни решения на изложението Архитектурно-строителна седмица 2024

Топливо АД представя многообразие от интериорни решения на изложението „Архитектурно-строителна седмица“ 2024


Заповядайте на щанда на Топливо АД в Интер Експо Център в периода 3 - 6 април


За поредна година Топливо АД ще вземе участие в най-мащабното бизнес и професионално изложение в строителния сектор в страната - „Архитектурно-строителна седмица“ 2024. Тазгодишното издание ще се проведе в периода 3 – 6 април 2024, в Интер Експо Център, гр. София.

На щанда на Топливо АД, разположен в зала 1, щанд 1.D3, посетителите ще открият енергоефективни решения, интериорни продукти за добра акустика, декорация на дома и офиса, с които могат да се изпълнят модерни и оригинални интериорни проекти.

Сред тях са:

✔️ Интегрирани фотоволтаични покриви SOLROOF: Открийте бъдещето на енергийната ефективност с интегрирани фотоволтаични покриви SOLROOF. Съчетавайки функционалност и стил, SOLROOF не само осигурява възобновяема енергия, но и оформя естетиката на цялата сграда.

✔️ FibroTech - шумопоглъщащи панели за стена: Акустичните панели FibroTech спомагат за повишаване на акустиката, като същевременно с това придават елегантност на всяко пространство. Голямо разнообразие на панели - с изчистен дизайн и широко приложение. Акустичните панели от FibroTech могат да се монтират както на стени, така и на тавани - хоризонтално или вертикално.

✔️ PVC подови плочи Fortelock: PVC плочите Fortelock имат различни приложения – подходящи са за полагане в дома и офиса, изключително подходящи са за интензивно натоварените пространства като обществени и търговски помещения, складове, цехове и др. Отличават се с висока издръжливост, висока устойчивост на химикали и абразия, топло- и звукоизолация, здрава система от ключалки за захващане, бърз и лесен монтаж, лесна подмяна на отделни плочи при необходимост.

✔️ Fllow - стенни облицовки: С помощта на стенните облицовки Fllow всеки може да придаде на стените си оригинална форма, създавайки усещане за домашен уют, топлина и естетика на всяко пространство. Стенните облицовки Fllow предлагат разнообразие от цветове и текстури, които да отразят всеки стил и индивидуалност.

Това са само част от продуктите, които Топливо АД ще представи в рамките на изложението. Не пропускайте да научите повече от продуктовите специалисти на място на щанда на Топливо АД.

Очакваме Ви!


Топливо АД © www.toplivo.bg Всички права запазени
   
Карта за отстъпки от Топливо АД
Пазарувайте още по-изгодно Вземете Карта за отстъпки от Топливо АД
Запазете час за консултация
Имате въпрос? Ние сме насреща! Запазете час за консултация с наш служител
Регистрирайте се за да получавате новини от Топливо АД
Научавайте първи за актуалните ни предложения Регистрирайте се за да получавате новини
 
Продуктът е добавен успешно в кошницата!
Количеството на продукта е променено!
Продуктът е премахнат от кошницата!
Вашата отстъпка е добавена!
Количеството на продукта не може да е по-малко от 1!
Невалиден баркод!